Zoeken naar kliniek

 
kliniek
 
Joost Kroon cosmetische kliniek: expert in botox fillers.
Veilige en effectieve Botox behandeling in Amsterdam. Dokter Joost Kroon is gespecialiseerd in de Botox behandeling. Botox is een effectief middel tegen verschillende lichamelijke ongemakken, zoals rimpels, acne, migraine en overmatig zweten. Voordat u een behandeling ondergaat, worden uw wensen uitgebreid besproken en geanalyseerd. Op basis van de analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op, zodat u verzekerd bent van een natuurlijk resultaat dat bij u past. Naast behandelingen met injectables, kunt u bij Joost Kroon cosmetische kliniek terecht voor huidverbeterende behandelingen.
kliniek
De Kliniek - Clinique Sans Souci a.s.b.l.
Binnen dit ideologisch debat, dat eigenlijk nog steeds aan de gang is, ontsproten diverse initiatieven van Kliniek Sans Souci en haar zorgverleners opening van een restaurant buiten de zorgeenheden, verhuizing van het activiteitencentrum en het dagziekenhuis buiten de campus, oprichting van beschut wonen en een dienst voor thuiszorg.
http://www.haarinzicht.be/oplossing-voor-dames
BCAS Kliniek Liposuctie Liposculptuur Huidverstrakking.
Waarom kiest u voor de BCAS KLINIEK? Hier werken uitsluitend erkende plastische chirurgen. Ieder plastisch chirurg is hoog gekwalificeerd met circa 400 operaties per jaar. De kliniek is uitgerust met de modernste techniek. Al het personeel heeft minstens 15 jaar ervaring.
kliniek
Home - Hart Kliniek.
Een hart voor de service. De relatie arts-patiënt is voor ons in de eerste plaats een relatie van mens tot mens. Efficiëntie is essentieel in onze zorg voor onze patiënten. De complete kliniek. De Hartkliniek zet in op complete zorg voor uw hart.
kliniek
A Klinieken - Dé kliniek voor Plastische en Cosmetische Chirurgie.
Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ons ervaren team van specialisten staat dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur klaar om u te woord te staan. Welkom bij A Klinieken, dé kliniek voor Plastische en Cosmetische Chirurgie.
Ziekenhuizen en klinieken - Région bruxelloise - Brussels Gewest.
Ziekenhuizen en klinieken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest beschikt over een uitgebreide ziekenhuisinfrastructuur. Patiënten kunnen er zowel terecht in algemene ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken als universitaire ziekenhuizen. De Belgische Vereniging der Ziekenhuizen biedt op haar website een volledige lijst.
Behandelcentrum voor gynaecologie dermatologie - Roosevelt Kliniek.
Overmatig zweten is een hinderlijk probleem en leidt vaak tot gevoel van ongemak en schaamte.De Roosevelt kliniek is een focus kliniek op het gebied van de behandeling van hyperhidrosis overmatig zweten en u kunt bij ons terecht voor de nieuwste behandelingen om dit te behandelen.
Integrale en cosmetische geneeskunde - Amsterdam Kliniek.
De medische praktijk voor integrale en cosmetische geneeskunde Amsterdam Kliniek werd in 1996 door dokter Lydia Boeken opgericht. Haar focus heeft altijd gelegen op de juiste balans tussen conventionele en complementaire behandelmethoden, met een speciaal accent op de orthomoleculaire geneeskunde.
Kliniek voor familiale kanker GZA Ziekenhuizen.
You are here. Kliniek voor familiale kanker. Kliniek voor familiale kanker KFK. In de kliniek voor familiale kanker kan je terecht met vragen over het optreden van kanker s in je familie en de mogelijke erfelijkheid daarvan.Kanker is een veelvoorkomende ziekte.
Plastische Chirurgie in België Wellness Kliniek Genk.
Onze ultramoderne kliniek biedt patiënten ongeëvenaarde zorg- en behandelingsdiensten in een vertrouwelijke, discrete en geaccrediteerde faciliteit. Met innovatieve technieken, indrukwekkende resultaten en duizenden tevreden patiënten, streeft Wellness Kliniek ernaar om een ervaring te bezorgen die sereen is, voldoening geeft en je als het ware beloont.

Contacteer ons